Izdelava spletnih strani - Web Design

Izdelava spletnih strani mora biti: osredotočena na vaše potrebe, prepričljiva za ciljne skupine in usmerjena v prihodnost vašega podjetja.

Prisluhnemo vašim željam

Websterji verjamemo, da nismo le še eno podjetje, ki se ukvarja s spletnim oblikovanjem. Izdelava spletnih strani je posebna izkušnja vsakega podjetja, ki se odloči izkoristiti številne prednosti svetovnega spleta. Tu postavljamo trdne temelje že danes in gradimo za jutri. Dober spletni nastop je prilagojen dejavnosti vašega podjetja in njegovi blagovni znamki, odraža točno vas, vaš posel in vaše cilje.

Vlagate v vašo prihodnost

Spletne strani so del blagovne znamke vašega podjetja in pripomorejo, k prepoznavnosti le tega. Odlična spletna stran združuje oblikovno dovršenost, funkcionalnost in zadostno mero informacij, ki zanimajo vaše uporabnike. V današnjem času mora dobra spletna stran biti tudi odzivna in prilagodljiva mobilnim napravam, nalagati se mora hitro in prispevati k rezultatom podjetja.

Visoke pozicije za boljšo prodajo

Spletna stran mora biti vpisana v iskalnike kot so Google, Yahoo, Bing, Najdi.si ipd. ter tu dosegati visoka mesta. Do visokih mest na iskalnikih pridemo z optimizacijo spletnih strani. Optimizacija spletne strani je zapleten postopek, ki vaši spletni strani pomaga do boljših uvrstitev v spletnih iskalnih. Sedaj, ko vemo kakšen mora biti spletni nastop, se izdelava spletne strani lahko prične.

Izdelava spletnih strani - proces

01 NAČRTOVANJE SPLETNE STRANI

Izdelava spletne strani se začne z razumevanjem naročnika (vas), vašega podjetja, blagovne znamke, vaših želja, potreb in pričakovanj ter ciljev uporabe nastajajoče spletne strani. Ko vas bolje spoznamo, izdelamo žični model (wireframe), načrt organiziranosti in funkcionalnosti spletnega mesta. Skupaj določimo veliko večino vizualnega izgleda spletne strani, razporeditev elementov in vsebin na spletni strani, barve, pisave in cilje uporabe. Dogovorimo se za rok izdelave.

02 RAZISKAVA DEJAVNOSTI

Nadaljujemo z raziskavo dejavnosti v kateri vaše podjetje deluje, analiziramo vaše konkurente in njihove spletne nastope. Raziščemo, na kakšen način in kakšno ciljno publiko želite nagovoriti. Skrbno pregledamo vaše digitalne in tekstovne vsebine ter jih prilagodimo ključnim besedam in besednim zvezam, ki bodo pripomogle k optimizaciji spletne strani za iskalnike. V kolikor jih ni, se lotimo pisanja mi.

03 OBLIKOVANJE IN RAZVOJ

Dejanska izdelava spletnih strani se začne z osnutkom prve, uvodne vstopne strani. Šele ko ste popolnoma zadovoljni z izgledom domače strani, oblikovalec lahko nadaljuje. Oblikujemo podstrani in se posvetimo vsem vašim zamislim. Oblikujemo vse gumbe, dodamo galerije slik in povezave do socialnih omrežij, vzpostavimo kontaktne obrazce in prilagodimo spletno stran za optimalno delovanje na vseh mobilnih napravah.

04 NASTOP NA SPLETU

Ko spletno stran pregledate in ste zadovoljni z vsem narejenim, spletno stran zaženemo. In da, vaša spletna stran je zagnana, prisotni ste na spletu. Sedaj sledi še vpis spletne strani v iskalnike in pot na vrh. Pri nas od tega trenutka dalje ne boste prepuščeni sami sebi. Tudi naš interes je, da stran deluje in služi svojemu namenu. Ko je izdelava spletne strani končana, je stran treba v določenih intervalih vzdrževati in redno posodabljati vtičnike, gumbe, povezave,…

05 VZDRŽEVANJE IN OPTIMIZACIJA

Za nemoteno in hitro delovanje spletna stran rabi redno vzdrževanje in posodabljanje. Delujemo proaktivno in vaše spletne strani ščitimo pred napadi, redno posodabljamo vtičnike, vsebine in v koraku s časom in vašim željam dodajamo tekstovno in slikovno gradivo. Za kar najboljšo učinkovitost v spletnih iskalnikih, vašo stran sproti prilagodimo novostim na področju optimizacije spletnih strani. Tako boste vedno IN, in ciljna publika vas bo lažje in hitreje našla.

Ustvarjamo na čas odporne spletne strani, ki služijo svojemu namenu. Sporočite nam vaše želje in predloge. Veselimo se vašega sporočila.

Izdelava spletnih strani ima številne prednosti

01 VIŠJA PRODAJA

Prisotnost na spletu s seboj prinese dodatne stranke in s tem višjo prodajo. Potencialni kupci vas na spletu iščejo že v tem trenutku. Naj stranke med konkurenti opazijo in izberejo vas.

02 NIŽJI STROŠKI

Dobre spletne strani podjetjem prispevajo vedno večji delež kupcev izdelkov in storitev. Naložba v spletno stran prispeva k nižjim stroškom pridobivanja novih in zadrževanja starih kupcev.

03 BOLJŠA PREPOZNAVNOST

Prepoznavnost podjetja se gradi dolgoročno in prispeva k zaupanju strank v vaš posel in blagovno znamko. Več, ko vas bodo ljudje videli, bolj jim boste všeč in lažje jih boste prepričali k akciji.

04 BOLJŠA INFORMIRANOST

Ob osnovnih informacijah o vašem podjetju, razsvetlite svoje stranke tudi o novostih, ki jih pripravljate, o vaših izdelkih in storitvah ter posebnih priložnostih. Pokažite kaj imate pripravljeno za svoje stranke.

05 REKLAMA 24/7

Spletne strani so uporabnikom na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Delujejo non stop in vaše podjetje prikažejo v slehernem trenutku potrebe po vaših izdelkih in storitvah. Izdelava spletne strani omogoči, da ste vidni kjerkoli in kadarkoli.

06 VEČJI TRG

Spletne strani nastopajo na svetovnem spletu in so vidne prav vsakomur. Izdelava spletnih strani vam bo zagotovila, da boste vaše podjetje, izdelke in storitve predstavili več kot le lokalni populaciji. Postanite vidni celem svetu.

Zakaj izdelavo spletne strani zaupati nam?

Popolna podpora

Pri izdelavi spletne strani poskrbimo za registracijo vaše domene, gostovanje, ureditev e-poštnih naslovov, tekste, galerije, oblikovno dovršenost,...

Odlična vrednost

Izdelavo spletnih strani dopolnimo s svojim znanjem in predlogi, saj tako zagotovimo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Visoka učinkovitost

Poskrbimo, da je spletna stran uvrščena na prve strani iskalnikov in prilagojena mobilnim napravam. Stran že takoj postaja tržnik.

V koraku s časom

Izdelava spletnih strani je naša prioriteta, zato ustvarjamo na čas odporne spletne strani, ki se lahko hitro posodabljajo in spreminjajo.

Imate v mislih kakšen projekt ali sodelovanje?