Spletno oglaševanje

Živimo v hitro razvijajočem se okolju, kjer je konkurenca vse bolj razvita in nepredvidljiva. Vsak dan se rojevajo nova podjetja, ki na trgu konkurirajo neposredno vam, vašemu podjetju in vaši blagovni znamki. Z vrhunskimi spletnimi stranmi, inovativnimi proizvodi in storitvami, novimi tehnologijami in agresivnimi pristopi je postal boj za tržni delež še bolj neizprosen. Naredite nekaj več, razširite storitve, izstopajte v množici spletnih ponudnikov. Ustvarite nove potrebe. Pokažite svoje produkte strankam hitreje kot drugi. Uporabite spletno oglaševanje, splača se.

Kaj je spletno oglaševanje?

Spletno oglaševanje je vrsta oglaševanja, ki se dogaja v digitalnem okolju in vam lahko kar najhitreje pomaga na poti k boljšim poslovnim rezultatom. Gre za oglaševanje na spletnih straneh, ki lahko zajema slikovne oglase (pasice), tekstovne oglase, oglase v pojavnem oknu (pop-up), mailing oglase, oglase v spletnih iskalnih (npr. Google Ads) in tudi oglase v družbenih omrežjih (npr. Facebook Ads). Med najbolj učinkovite načine spletnega oglaševanja, štejemo prav oglaševanje v spletnih iskalnikih (Search Engine Marketing – SEM)  in oglaševanje v socialnih omrežjih.

Spletno oglasevanje

Oglašujte točno določeni ciljni skupini

Vrhunsko spletno oglaševanje, podjetjem prinaša veliko prednosti in rešuje njihove številne težave s katerimi se v spletni borbi s konkurenco srečujejo. Vsak dober spletni oglas, mora pravim očem pokazati pot do želenih informacij. Kako? Websterji menimo, da je to mogoče, le ko imamo pravo, močno sporočilo, ki ga prikažemo pravim ljudem, na pravi internetni platformi, ob pravem času. Sliši se enostavno, vendar je vse prej kot to. Kombinacija sporočila, prejemnika, spletnega mesta in časa mora biti sestavljena kot najboljši čokoladni sufle. Tu nastopimo mi.

Spletno oglasevanje ciljne skupine

Webster.si digitalni agent na vaši strani

Webster.si smo prava digitalna agencija, ki jo iščete. Specializirani smo za spletno oglaševanje manjših podjetij in zavodov. Vsaki svoji stranki zagotovimo poseben, personaliziran pristop, analizo konkurenčnih oglasov in podjetij, posebne marketinške strategije in pristope, vrhunske rezultate in unikatne oglase. Z vami bomo skozi celoten proces spletnega oglaševanja.

Za vas bomo opravili raziskavo trga in načrtovali trženje, napisali kreativne oglase, opravili targetiranje potencialnih strank, izstrelitev oglasov v splet, sprotno optimizacijo oglasov za maksimizacijo vaše investicije v oglaševanje (ROI). Pri nas vaši cilji, postanejo naši cilji! Pomagali vam bomo ustvariti vašo razliko od ostalih in se dvigniti nad konkurenco, da boste lažje zavzeli svoje mesto na ciljnem trgu. Stranke, pripravljene za nakup so že tu, naj vas tudi opazijo.

Ustvarjamo na čas odporne spletne strani, ki služijo svojemu namenu. Sporočite nam vaše želje in predloge. Veselimo se vašega sporočila.

Spletno oglaševanje proces:

01

Spoznavanje

Proces spletnega oglaševanja se začne s spoznavanjem vašega podjetja. Tu določimo vaše potrebe, cilje in druge temelje okvirje projekta. 

02

Raziskava

Natančno preučimo vašo dejavnost, konkurenco in ciljne skupine. Pripravimo strategijo za učnikovito oglaševalsko kampanjo.

03

Oglas

Pripravimo vrhunsko dovršen oglas, ki bo obsikovalca spremenil v stranko. Oblikujemo slikovno gradivo in pripravimo privlačen tekst.

04

Nastop

Pričnemo z oglaševanjem na izbrani spletni platformi. Nastavimo vse oglaševalske parametre in izstrelimo oglas v splet.

05

Optimizacija

Spremljamo dogajanje oglaševalske kampanje in jo sporti prilagajamo tržnim razmeram. Vsak porabljen euro že kaže svoje koristi.

06

Poročila

Pripravimo tedenska poročila uspešnosti posamezne oglaševalske kampanje. Predlagamo spremembe in možne izboljšave.

07

Remarketing

Obiskovalce, ki sedaj že poznajo vaš produkt, na drugih platformah z oglasnimi pasicami spodbujamo k interakciji.

Google oglaševanje (Google Ads)

Dejstvo je, da tudi najbolj dovršena spletna stran, brez prisotnosti v spletnih iskalnikih, nikoli ne bo dosegla svojih potencialov uspešnosti. Zakaj? Spletni iskalniki danes ustvarijo več kot 90% vsega spletnega prometa in so glavni trg, kjer se srečata digitalna ponudba in povpraševanje vseh mogočih izdelkov in storitev. Vrhunska optimizacija spletne strani za iskalnike ali spletno oglaševanje omogočita, da stranka na spletu določen izdelek ali storitev opazi hitreje kot konkurenčne.

Google oglaševanje (Google Ads) je najpogostejši in najpopolnejši način spletnega oglaševanja. Z Google oglaševanjem lahko z minimalnim vložkom dosežemo velike skupine ljudi. Določimo lahko koliko vas bo oglaševanje stalo, ob tem pa plačate, le ko nekdo na vaš oglas klikne. Natančna merljivost stroškov in obsega oglaševanja, uprabniku omogočata sprotno optimiziranje oglasov za kar najboljši izkoristek vloženih sredstev

Spletno oglaševanje na Googlu vam zagotovi hitra visoka mesta med zadetki iskanja. Skupaj bomo izbrali prave ključne besede, oblikovali primerno ponudbo cene na klik (CPC), napisali udaren tekst, ki prodaja in dodali razširitve oglasov. To bo vašemu podjetju prineslo višje število obiskovalcev spletne strani, višjo prodajo, boljšo prepoznavnost blagovne znamke ali storitev in vam izboljšalo možnosti v boju z vedno bolj pametno, inovativno in iznajdljivo konkurenco. 

Facebook oglaševanje

Imate v mislih kakšen projekt ali sodelovanje?