IZDELAVA IN OPTIMIZACIJA SPLETNE STRANI / CELOTNA GRAFIČNA PODOBA / FACEBOOK PROFIL / GOOGLE OGLAŠEVANJE

ALFA čiščenje je podjetje, ki se ukvarja s čiščenjem objektov od tal do strehe. Med naborom storitev se tako znajdejo čiščenje na domu, čiščenje oken, čiščenje po gradbenih posegih, periodično ali pa generalno čiščenje. Posebnost podjetja, je specializacija za globinsko čiščenje sedežnih garnitur in ogromna količina znanja o usnju in modernih materialih, ki danes pokrivajo oblazinjeno pohištvo. Nudijo vse vrste globinskih čiščenj , najem čistilne opreme, čiščenje in vrhunsko zaščito usnjenih izdelkov.

ALFA čiščenje več kot čistilni servis

S čistilnim servisom ALFA čiščenje, smo sodelovali pri izdelavi celotne digitalne podobe podjetja. Zaradi rastoče konkurence so se pri podjetju odločili postaviti bolj trdne temelje na spletu in obenem prenoviti poslovanje. Ideja je bila: osredotočiti se na specifična področja čiščenja in tu preko spleta najti nove stranke,  utrditi svoj tržni delež in povečati prepoznavnost blagovne znamke. Odločili smo se za novo, moderno in za ključne besede optimizirano spletno stran, oblikovanje novega logotipa podjetja in postavitev Facebook profila.

Spletna stran:

Podjetje ALFA čiščenje je potrebovalo predstavitveno spletno stran, kjer bi stranke lahko prebrale več o podjetju, kaj na trgu ponuja, kje opravljajo dejavnost in nekaj kontaktnih podatkov. Ustvarili smo novo digitalno zgodbo. Oblikovali smo nov logotip podjetja, vizitke in predstavitvene letake. Sledila je izdelava spletne strani. Oblikovali smo spletno stran s svojim designom, iskalnikom prijazno vsebino in več galerijami slik. Dodali smo kontaktne obrazce, in poskrbeli, da stran lepo deluje tudi na mobilnih napravah. ALFA čiščenje je z določenimi storitvami želelo priti na prvo stran med zadetki iskanja spletnih iskalnikov. Za želene storitve smo prilagodili spletno vsebino in v sorazmerno kratkem času dosegli zastavljene cilje. Za izbrane ključne besede na Google-u zasedamo najvišja mesta.

ALFA ciscenje FULL spletna stran screenshot

Imate v mislih kakšen projekt ali sodelovanje?