Vzdrževanje spletnih strani

Webster.si skrbimo za tehnični del, vi pa svoj čas lahko posvetite bolj zabavnim rečem. Naša proaktivna podpora in vzdrževanje spletnih strani sta usmerjena v zmanjšanje tveganja za nastanek spletnih težav vašega podjetja. Nudimo različna mesečna vzdrževanja spletnih strani, posodabljanje vtičnikov, varnostno kopiranje spletnih mest, posodabljanje vsebin, vnos dodatnih vsebin in pomoč pri vnosu vsebin. Za nujna vzdrževalna dela smo na voljo 24/7 preko telefona ali e-pošte.

Vzdrževanje spletnih strani je nujno

Vsaka aktivna spletna stran mora biti na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu in 365 dni v letu. Biti mora hitra, varna, v koraku s časom in dobro vzdrževana. Hitrost spletne strani je en glavnih faktorjev uvrščanja spletnih mest v iskalnikih (Google, Yahoo, Bing…). Vsaka napaka in nedelovanje spletne strani lahko hitro, zelo poslabša iskalne pozicije spletne strani. Vzpon nazaj na prvotna mesta pa je lahko po reševanju težav še težji kot je bil na začetku poti. Spletna stran izgubi na ugledu, ki ga je težko popraviti. Napake vam lahko škodujejo, preprečite jih!

Naš posel, je vaša nepotrebna skrb

Osredotočite se na vaš glavni posel, razvoj podjetja, nove produkte in storitve, iščite nove ideje, optimizirajte poslovanje, približajte se zaposlenim, skrbite za svoje kupce, privoščite si oddih in delegirajte nepotrebne skrbi. Skrb za varna in uporabnikom prijazna spletna mesta je naše opravilo. Webster opravimo vse, da spletne strani delujejo gladko, hitro in so vedno na voljo.

Vzdrzevanje spletnih strani

Ustvarjamo na čas odporne spletne strani, ki služijo svojemu namenu. Sporočite nam vaše želje in predloge. Veselimo se vašega sporočila.

Kako vam lahko pomagamo

V skladu z izbranim paketom vzdrževanja nudimo 24/7 telefonsko in e-poštno podporo, spremljanje delovanja spletnega mesta in posodobitve CMS (Content management system) sistemov. CMS sistem je vmesnik, ki omogoča urejanje in vzdrževanje vsebine spletnih strani. Najboljši CMS sistem mora biti redno posodobljen, saj bo tako spletno mesto bolj varno in uporabnikom bolj prijazno. Vaš glavni fokus naj bo na vašem poslu, Webster pa bomo poskrbeli za hitro in gladko delovanje vaše spletne strani.

01

Backup strani

Varnost vsebine spletne strani podkrepimo z rednimi mesečnimi varnostnimi kopijami

02

Vtičniki in teme

Izboljšanje uporabniške izkušnje s posodabljanjem in prilagajanjem tem in vtičnikov

03

Cashing

Vmesno shranjevanje datotek na začasnih lokacijah izboljša hitrost in delovanje spletne strani

04

Virus, virus, virusi

Sprotno iskanje in preprečevanje virusov zmanjša možnosti za vdor in uničenje spletne strani

05

Broken links

Iskanje in odpravljanje nedelujočih povezav zmanjša število napak doprinese k uvrstitvam na iskalnikih

06

E-pošta

Odpremo nove in zapremo stare e-poštne naslove, nastavimo preusmeritev e-pošte na drug naslov

07

Samodejni odgovor

Nastavimo posebni samodejni odgovor o odsotnosti z delovnega mesta…

08

SSL certifikati

SSL certifikat zagotavlja varnost spletnega mesta in izboljšuje SEO optimizacijo spletne strani

24/7 WordPress podpora

Vaša spletna stran ne deluje kot bi morala in iščete rešitev?! Webster nudimo 24/7 WordPress podporo za nemoteno delovanje spletnih strani. Za reševanje nujnih primerov smo na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Probleme najdemo hitro in jih  v najkrajšem možnem času, odpravimo na najboljši mogoči način. Po našem posredovanju si zagotovo lahko oddahnete in se posvetite bolj zabavnim stvarem. 

Izberite si webster 24/7 WordPress podporo in delovanje spletne strani prepustite nam. V skladu z izbranim paketom bo vaša spletna stran deležna neomejenih popravil in pregledov kondicije spletne strani (varnost in posodobitve WordPressa), 24/7 e-mail podpore, tedenskih posodobitev vtičnikov, izboljšane varnosti pred hekerskimi napadi, posodobitev WordPress teme, izboljšane hitrosti in delovanja spletne strani. Vsak teden izdelamo varnostno kopijo vaše spletne strani in pripravimo poročilo o delovanju Webster 24/7 WordPress podpore.

Webster vzdrzevanje spletnih strani

Imate v mislih kakšen projekt ali sodelovanje?