O nas

Webster.si smo mlada spletna agencija z veliko znanja in idejami za popoln spletni nastop umetnikov, posameznikov, manjših podjetij, društev, ponudnikov turističnih kapacitet ipd. 

Smo manjša ekipa navdušencev nad internetom, tehnologijo in digitalnim poslovanjem. Svoje projekte izpilimo do potankosti in jim vdihnemo strategijo za uspeh na svetovnem spletu. Razmišljamo izven osnovnih okvirjev, brišemo predsodke in verjamemo, da spletni produkti nikoli niso zares dokončani. Vedno obstaja še tisto, kar bi lahko izboljšali, spremenili, obnovili.

Webster ideja o soustvarjanju digitalnega sveta
Ko se ena vrata zaprejo, se odprejo nova

Ideja o Websterju je nastala leta 2017, in kot taka ostala vse do prvega vala COVID-19 virusa, ki je ljudstvu spremenil življenje in poglede na svet. Naša takrat primarna dejavnost se je ustavila praktično čez noč. Ob svitu smo spoznali, da moramo naprej in Webster je oživel. Registrirali smo dejavnost, učvrstili prijateljstvo z računalniki in tehnologijo ter se podali na pot v digitalni svet. Nekdaj hobi je postal posel, ki nas veseli in v katerem uživamo.

Kaj počnemo in s čim se ukvarjamo
Webster.si smo partner, ki svojim strankam stojimo ob strani vse od idejne zasnove projekta, do izvedbe in poprodajnih storitev.

Smo v prihodnost usmerjeni ustvarjalci spletnih strani, ki prisluhnemo vsaki ideji, če je le jasna. Webster.si smo pravi naslov za izdelavo in optimizacijo spletnih strani, oglaševanje na Googlu ali Facebooku, oblikovanje logotipov, vizitk in plakatov. Naše spletne strani za hitro in nemoteno delovanje vzdržujemo in posodabljamo proaktivno. Poskrbimo tudi za registracijo in gostovanje domene, viruse, varnostne kopije vsebine in namestitve ssl certifikatov.

Naše poslanstvo in vizija prihodnosti
Webster.si smo mlado podjetje, z veliko ljubezni do spletnih storitev. Kreiramo učinkovite digitalne zgodbe, pa naj bo to izdelava logotipa, spletne strani ali pa pot na najvišja mesta spletnih iskalnikov.

Prihodnost je naša. Želimo jo oblikovati na naš način. Biti mora digitalna, hitra, učinkovita, donosna in vedno na voljo. V prihodnosti se želimo podpisati pod kakovostne produkte, ki bodo služili svojim namenom. Skupaj s sodelavci, zadovoljnimi strankami in tehnologijo bomo postali ena vodilnih digitalnih agencij za spletne storitve.

Imate v mislih kakšen projekt ali sodelovanje?