Izdelava spletnih strani - Web Design

Izdelava spletnih strani mora biti: osredotočena na vaše potrebe, prepričljiva za ciljne skupine in usmerjena v prihodnost vašega podjetja.

Prisluhnemo vašim željam

Websterji verjamemo, da nismo le še eno podjetje, ki se ukvarja s spletnim oblikovanjem. Izdelava spletnih strani je posebna izkušnja vsakega podjetja, ki se odloči izkoristiti številne prednosti svetovnega spleta. Tu postavljamo trdne temelje že danes in gradimo za jutri. Dober spletni nastop je prilagojen dejavnosti vašega podjetja in njegovi blagovni znamki, odraža točno vas, vaš posel in vaše cilje.

Vlagate v vašo prihodnost

Spletne strani so del blagovne znamke vašega podjetja in pripomorejo, k prepoznavnosti le tega. Odlična spletna stran združuje oblikovno dovršenost, funkcionalnost in zadostno mero informacij, ki zanimajo vaše uporabnike. V današnjem času mora dobra spletna stran biti tudi odzivna in prilagodljiva mobilnim napravam, nalagati se mora hitro in prispevati k rezultatom podjetja.

Izdelava spletnih strani za visoke pozicije v iskalnikih

Spletna stran mora biti vpisana v iskalnike kot so Google, Yahoo, Bing, Najdi.si ipd. ter tu dosegati visoka mesta. Do visokih mest na iskalnikih pridemo z optimizacijo spletnih strani. Optimizacija spletne strani je zapleten postopek, ki vaši spletni strani pomaga do boljših uvrstitev v spletnih iskalnih. Sedaj, ko vemo kakšen mora biti spletni nastop, se izdelava spletne strani lahko prične.

Izdelava spletnih strani - proces

01 NAČRTOVANJE SPLETNE STRANI

Izdelava spletne strani se začne z razumevanjem naročnika (vas), vašega podjetja, blagovne znamke, vaših želja, potreb in pričakovanj ter ciljev uporabe nastajajoče spletne strani. Ko vas bolje spoznamo, izdelamo žični model (wireframe), načrt organiziranosti in funkcionalnosti spletnega mesta. Skupaj določimo veliko večino vizualnega izgleda spletne strani, razporeditev elementov in vsebin na spletni strani, barve, pisave in cilje uporabe. Dogovorimo se za rok izdelave.

02 RAZISKAVA DEJAVNOSTI

Nadaljujemo z raziskavo dejavnosti v kateri vaše podjetje deluje, analiziramo vaše konkurente in njihove spletne nastope. Raziščemo, na kakšen način in kakšno ciljno publiko želite nagovoriti. Skrbno pregledamo vaše digitalne in tekstovne vsebine ter jih prilagodimo ključnim besedam in besednim zvezam, ki bodo pripomogle k optimizaciji spletne strani za iskalnike. V kolikor jih ni, se lotimo pisanja mi.

03 OBLIKOVANJE IN RAZVOJ

Dejanska izdelava spletnih strani se začne z osnutkom prve, uvodne vstopne strani. Šele ko ste popolnoma zadovoljni z izgledom domače strani, oblikovalec lahko nadaljuje. Oblikujemo podstrani in se posvetimo vsem vašim zamislim. Oblikujemo vse gumbe, dodamo galerije slik in povezave do socialnih omrežij, vzpostavimo kontaktne obrazce in prilagodimo spletno stran za optimalno delovanje na vseh mobilnih napravah.

04 NASTOP NA SPLETU

Ko spletno stran pregledate in ste zadovoljni z vsem narejenim, spletno stran zaženemo. In da, vaša spletna stran je zagnana, prisotni ste na spletu. Sedaj sledi še vpis spletne strani v iskalnike in pot na vrh. Pri nas od tega trenutka dalje ne boste prepuščeni sami sebi. Tudi naš interes je, da stran deluje in služi svojemu namenu. Ko je izdelava spletne strani končana, je stran treba v določenih intervalih vzdrževati in redno posodabljati vtičnike, gumbe, povezave,…

05 VZDRŽEVANJE IN OPTIMIZACIJA

Za nemoteno in hitro delovanje spletna stran rabi redno vzdrževanje in posodabljanje. Delujemo proaktivno in vaše spletne strani ščitimo pred napadi, redno posodabljamo vtičnike, vsebine in v koraku s časom in vašim željam dodajamo tekstovno in slikovno gradivo. Za kar najboljšo učinkovitost v spletnih iskalnikih, vašo stran sproti prilagodimo novostim na področju optimizacije spletnih strani. Tako boste vedno IN, in ciljna publika vas bo lažje in hitreje našla.

Ustvarjamo na čas odporne spletne strani, ki služijo svojemu namenu. Sporočite nam vaše želje in predloge. Veselimo se vašega sporočila.

Izdelava spletnih strani ima številne prednosti

01

Višja prodaja

Prisotnost na spletu s seboj prinese dodatne stranke in s tem višjo prodajo. Potencialni kupci vas na spletu iščejo že v tem trenutku. Naj stranke med konkurenti opazijo in izberejo vas.

02

Nižji stroški

Dobre spletne strani podjetjem prispevajo vedno večji delež kupcev izdelkov in storitev. Naložba v spletno stran prispeva k nižjim stroškom pridobivanja novih in zadrževanja starih kupcev.

03

Boljša prepoznavnost

Prepoznavnost podjetja se gradi dolgoročno in prispeva k zaupanju strank v vaš posel in blagovno znamko. Več, ko vas bodo ljudje videli, bolj jim boste všeč in lažje jih boste prepričali k akciji.

04

Boljša informiranost

Ob osnovnih informacijah o vašem podjetju, razsvetlite svoje stranke tudi o novostih, ki jih pripravljate, o vaših izdelkih in storitvah ter posebnih priložnostih. Pokažite kaj imate pripravljeno za svoje stranke.

05

Reklama 24/7

Spletne strani so uporabnikom na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Delujejo non stop in vaše podjetje prikažejo v slehernem trenutku potrebe po vaših izdelkih in storitvah. Izdelava spletne strani omogoči, da ste vidni kjerkoli in kadarkoli.

06

Večji trg

Spletne strani nastopajo na svetovnem spletu in so vidne prav vsakomur. Izdelava spletnih strani vam bo zagotovila, da boste vaše podjetje, izdelke in storitve predstavili več kot le lokalni populaciji. Postanite vidni celem svetu.

Zakaj izdelavo spletne strani zaupati nam?

Popolna storitev

Izdelava spletne strani z registracijo vaše domene, zakup gostovanja, ureditev e-poštnih naslovov, tekste, galerije, oblikovno dovršenost,...

Odlična vrednost

Izdelavo spletnih strani dopolnimo s svojim znanjem in predlogi, saj tako zagotovimo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Visoka učinkovitost

Poskrbimo, da je spletna stran uvrščena na prve strani iskalnikov in prilagojena mobilnim napravam. Stran že takoj postaja tržnik.

Odzivni design

Razvijamo vrhunske in vsem napravam prilagodljive spletne strani. Tako se uporabnikom lahko približate na kjerkoli in katerikoli napravi.

V koraku s časom

Izdelava spletnih strani je naša prioriteta, zato ustvarjamo na čas odporne spletne strani, ki se lahko hitro posodabljajo in spreminjajo.

Izdelava spletnih strani s primernim CMS sistemom

Kakšno spletno stran vam lahko izdelamo?

Izdelava spletne strani mora biti opravljena na najbolj moderen in spletu prijazen način. Websterji pri svojem delu uporabljamo odprtokodne CMS sistemeCMS je kratica za Content Management System, kar v slovenščini pomeni sistem za urejanje (spletnih) vsebin. Gre za platformo, ki omogoča urejanje spletnih vsebin brez programiranja in pisanja kod. Bolj preproste, predstavitvene spletne strani izdelamo v WordPress CMS sistemu, spletne trgovine pa na WooCommerce platformi. Za naprednejše, večje in bolj zapletene spletne trgovine pride v poštev Magento

Wordpress izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani WORDPRESS

WordPress je svetovno najbolj razširjen, odprtokodni CMS sistem, ki je primeren za najrazličnejše spletne strani in manjše spletne trgovine. WordPress uporablja že več kot 35% spleta in je tako najbolj priljubljen urejevalnik vsebine. Spletne strani izdelane na WordPress sistemu so enostavne za urejanje, hitre in cenovno dostopne. WordPress CMS urejevalnik odlikujejo neskončne možnosti razširitev in prilagoditev spletnih vsebin, ki bodo navdišile tudi najbolj zahtevne uporabnike.

Izdelava spletnih strani WOOCOMMERCE

WooCommerce je najbolj priljubljen, odprtokodni urejevalnik, ki ga uporabljamo pri izdelavi spletnih trgovin. Na spletu trenutno poganja že več kot 28% internetnih trgovin in je primeren za prodajo najrazličnejših produktov. WooCommerce se popolnoma dopolnjuje z WordPress CMS-jem in lahko podpre neomejeno število izdelkov, je enostaven za urejanje, obenem pa nudi neomejene možnosti nadgrajevanja. Nudi vse kar moderna spletna trgovina potrebuje.

Wordpress izdelava spletnih strani logo
Woocommerce izdelava spletnih trgovin
Magento izdelava spletnih trgovin

Izdelava spletnih strani Info cenik

Webster BASIC

Osnovna predstavitev
495
00
 • Registracija domene
 • Spletno gostovanje
 • Do 5 podnstrani
 • Svetovanje pri pripravi vsebin
 • Prilagoditev tipskega dizajna
 • Osnovna tehnična optimizacija
 • Do 1 kontaktni obrazec
 • Prilagoditev mobilnim napravam
 • Namestitev Google Analytics
ŠALJIVEC

Webster BOOSTER

Napredna predstavitev
895
00
 • Registracija domene
 • Spletno gostovanje
 • Do 10 podnstrani
 • Analiza konurence
 • Pomoč pri pripravi vsebin
 • Napredno oblikovanje domače strani
 • Osnovna on-site optimizacija
 • Do 3 kontaktni obrazci
 • Google zemljevid
 • Prilagoditev mobilnim napravam
 • Piškotki in splošni pogoji uporabe
 • Namestitev Google Analytics
PODJETNIK

Webster PRO

Premium predstavitev
1295
00
 • Registracija domene
 • Spletno gostovanje
 • Kreiranje domenskih mailov
 • Do 15 podnstrani
 • Analiza konurence
 • Analiza ključnih besed
 • Pomoč pri pripravi vsebin
 • Napredno oblikovanje vseh elementov strani
 • Osnovna on-site optimizacija
 • Kontaktni obrazci
 • Google zemljevid
 • Povezave s socialnimi omrežji
 • Prilagoditev mobilnim napravam
 • Piškotki in splošni pogoji uporabe
 • Namestitev Google Analytics
 • Namestitev Google Search Console
PRODAJNIK

Imate v mislih kakšen projekt ali sodelovanje?