IZDELAVA IN OPTIMIZACIJA SPLETNE STRANI / CELOTNA GRAFIČNA PODOBA

ALFA čiščenje je podjetje, ki se ukvarja s čiščenjem objektov od tal do strehe. Med naborom storitev se tako znajdejo čiščenje na domu, čiščenje oken, čiščenje po gradbenih posegih, periodično ali pa generalno čiščenje. Posebnost podjetja, je specializacija za globinsko čiščenje sedežne garniture in ogromna količina znanja o usnju in modernih materialih, ki danes pokrivajo oblazinjeno pohištvo. Nudijo vse vrste globinskih čiščenj in čiščenje z dodatno zaščito usnjenih izdelkov.

ALFA čiščenje več kot čistilni servis

S čistilnim servisom ALFA čiščenje, smo sodelovali pri izdelavi celotne digitalne podobe podjetja. Zaradi rastoče konkurence so se pri podjetju odločili postaviti še bolj trdne temelje na spletu, povečati prepoznavnost blagovne znamke in obenem utrditi svoj položaj na trgu globinskih čiščenj. Z željo, da bi strankam nudili čim več informacij o globinskem čiščenju tekstilnih površin je nastala spletna stran Globinsko čiščenje Slovenija. Tu si stranke lahko preberejo nekaj preprostih informacij o podjetju, podrobne opise postopkov in prednosti globinskega čiščenja ter preberejo komentarje strank.

Spletna stran:

Podjetje ALFA čiščenje si je zaželelo spletno stran, ki bo posvečena izključno globinskemu čiščenju tekstilnih površin. Tu je mogoče najti ogromno koristnih informacij in napotkov za čiščenje in vzdrževanje oblazinjenega pohištva.  potrebovalo predstavitveno spletno stran, kjer bi stranke lahko prebrale več o podjetju, kaj na trgu ponuja, kje opravljajo dejavnost in nekaj kontaktnih podatkov. Oblikovali smo design spletne strani in jo povezali s krovnim podjetjem ter vpisali v vse pomembne spletne iskalnike. Spletna stran je prilagodljiva za vse mobilne naprave in zaseda najvišja mesta v spletnih iskalnikih. Preko strani je mogoče neposredno oddati e-naročilo čiščenja. Uporabniki mobilnih telefonov lahko stopijo v stik s podjetjem že s klikom na ikono telefonske slušalke, ki se nahaja na dnu ekrana.

Globinskociscenje.si spletna stran FULLscreen

Imate v mislih kakšen projekt ali sodelovanje?